Cele mai bune benzi de alergat în 2020

Cele mai bune benzi de alergat în 2020

Îți dorești să scazi în greutate și să ai o inimă mai puternică? Ce-ar fi dacă ai rupe niște timp din rutina ta zilnică și ai începe să faci niște exerciții fizice? Acum hai să fim serioși, să nu-mi spui că nu ți-ai dori să urci scările fără să gâfâi de fiecare dată când o faci? Ei bine dacă răspunsul tău este „Daaa normal” atunci eu îți spun…Ce naiba mai aștepți? Pregătește-ți adidașii pentru că nu este un exercițiu mai bun decât mersul pe jos, jogging-ul sau sprint-ul pentru a te menține în formă.

Alergatul în natură poate avea avantajele lui, bineînțeles dacă locuiți în locurile potrivite. Printre avantaje ar fi aerul curat pe care îl inspirați, peisajele frumoase dacă sunteți într-o zonă muntoasă ( și cine știe, poate chiar vei avea norocul să dai peste un partener de alergat drăguț 😛 ). Dar cu toate astea de foarte multe ori se întâmplă să nu poți alerga în aer liber datorită vremii capricioase, traficului infernal din orașe, sau trotuarele prea aglomerate (a se vedea China). Acum să fim direcți și înainte de a va îneca amarul într-o găleată de cartofi prăjiți de la KFC puteți să citiți acest articol mai departe, face bine la sănătate vă garantez.

De ce să cumperi o bandă de alergat?

Prin cumpărarea unei benzi de alergat scapi de nevoia de a vizita sălile de fitness, unde toată lumea se holbează la tine, acolo unde dai peste un curcubeu de mirosuri care mai de care, să nu mai spun de mirosul din vestiar…Uhh!

În plus pe o bandă de alergat puteți face la fel de multe exerciții ca atunci când ieșiți în aer liber, puteți exersa mersul, jogging-ul și sprint-ul. Repetați acest combo de trei exerciții și vă asigur eu că absolut nimic nu vă va împiedica să pierdeți din greutate, să aveți o inimă mai sănătoasă, să vă dezvoltați masa musculară și să vă creșteți rezistența.

Aaa și să nu omit ce este mai important pentru fiecare dintre noi, pe o bandă de alergat poți în continuare să vorbești la telefon și să urmărești un serial preferat la televizor. Deoarece puteți să faceți atât antrenament cât și să vă bucurați de emisiunile preferate, antrenamentul devine unul distractiv și atrăgător.

Te-ai încălzit deja? Super tare, mai jos voi înșira un top cu cele mai bune benzi de alergat disponibile în 2020. Dar înainte de asta voi trece pe scurt prin fiecare tip de bandă de alergat pentru a vă ajuta pe voi să faceți o alegere cât mai ușoară.

Găsirea celei mai bune benzi de alergat, ce factori trebuie luați în considerare?

Sarcina de a găsi banda de alergat perfectă este cu siguranță o adevărată provocare. Majoritatea vor spune că găsirea unei benzi de alergat potrivite este un task simplu și fără prea multe bătăi de cap, eu tind să îi contrazic. Pentru a vă face sarcina mai ușoară piciorușele astea două ale mele împreună cu o echipă experimentată pe astfel de aparate, vă vor oferi mai jos factorii principali pe care trebuie să îi aveți în vedere atunci când doriți achiziționarea unei benzi de alergat:

Dorești să alergi, să faci jogging, sprint sau cross-training (sau poate toate 4)? Înainte de a cumpăra o bandă de alergat, aceasta ar trebui să fie prima întrebare care vă vine în minte. Majoritatea persoanelor cad în aceiași capcană over and over, vânează ieftineli, reduceri pe Emag crezând că au prins jackpot-ul dar este greșit, foarte greșit. Să nu care cumva să cădeți în această capcană pentru că vă veți alege cu o bandă greoaie pe care nu puteți face atât de multe exerciții pe cât v-ați dori. Sfatul meu, pentru sănătate nu te uita la bani, punct. Dacă vrei să alergi gratuit o poți face afară în ploaie 🙂

Astea fiind zise vine și întrebarea: Ce buget am, cât vreau să cheltuiesc? Acum că știți care sunt cerințele dumneavoastră de la o bandă de alergat, va trebui să vă stabiliți bugetul.Este ușor să achiziționezi o bandă de alergat random, dar deasemenea este ușor să nu cheltui cât trebuie pe o bandă de alergat. Dacă nu cumperi o bandă care te va ajuta să îți atingi obiectivele, atunci poți să fii sigur că pe acea bandă se va pune praful. Sfatul meu este să faceți o balanță între preț și calitate.

Unde va sta banda mea de alergat în casă? Aceasta este a treia întrebare pe care trebuie să ți-o adresezi. În funcție de spațiul pe care îl ai în casă, îți poți achiziționa o bandă fixă mai voluminoasă sau o bandă de alergat pliabilă pe care o poți ascunde sub pat când nu te antrenezi. Dacă sunteți ca mine și aveți un spațiu mai restrâns atunci alegerea optimă este într-adevăr o bandă de alergat pliabilă, dar dacă întoarceți mașina în living ooo daaa, vă sfătuiesc să alegeți o bandă robustă potrivită pentru mai multe tipuri de exerciții.

Suprafața de alergare, cât de mare să fie? După cum am spus și mai sus, dacă ai spațiu alege o bandă de alergat cu o suprafață mai mare de alergare, este mai bine pentru că nu trebuie să alergi cu grijă că vei călca pe lângă. Puteți căuta o bandă cu suprafață mare de cel puțin 139 centimetri în lungime și 50 de centimetri în lățime. Experții spun că dimensiunea ideală ar fi 152 centimetri pe lungime și 55 centimetri pe lățime. Veți fi surprinși să aflați cât de mult pot însemna 5 centimetri în plus pe lățime.

Dimensiunea motorului – Aici este oarecum logic, cu cât avem un motor mai mare și mai puternic cu atât ajungem la viteze mai mari și la rezultate mai bune. Deci da, verificați și puterea motorului când vreți să cumpărați o bandă de alergat.

Tehnologia – O bandă de alergat este o investiție în sănătatea ta și trebuie să fii sigur că o vei folosi și nu ai aruncat banii pe fereastră. Tehnologia cum ar fi Bluetooth/WiFi, ecran tactil mare, porturi usb pentru a asculta muzică în timpul antrenamentelor sau monitorizarea ritmului cardiac și alte funcții, îți îmbunătățesc drastic antrenamentul și te împing să vrei mai mult, deci te vei antrena mai bine.

Calitatea și durabilitatea acestor benzi – Sunt absolut convins că îți dorești să achiziționezi o bandă de alergat care să dureze în timp și să nu fii nevoit să o schimbi de la an la an. Aici te sfătuiesc să cauți o bandă care are o capacitate bună de greutate, eu cântăresc 94kg (nu râde) și mi-am cumpărat o bandă de alergat cu o capacitate de greutate de peste 100kg. De asemenea ar trebui să căutați o bandă de alergat care nu va avea nevoie să înlocuiți piese și atenție la garanție, trebuie o garanție bună și asta înseamnă măcar 2 ani. Vă recomand să cumpărați online și vă spun și de ce, cumpărând online dacă aveți probleme cu banda de alergat, nu va trebui să o luați în spate până la magazin, magazinele online gen Emag vă pun la dispoziție transport gratuit și va veni curierul la ușa dumneavoastră pentru a ridica produsul.

Calitatea și istoria producătorului – Printre primele lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere sincer este calitatea produsului și istoria producătorului. De cât timp sunt pe piață cu aceste produse și ce spune lumea despre ei. Pe emag aveți secțiune de reviews, deci este foarte ușor să vă faceți o idee.
Ținând cont de toți acești factori am selectat un top cu cele mai bune zece benzi de alergat în anul 2020. Puteți deasemenea să verificați secțiunea de reviews pentru fiecare produs în parte deoarece link-urile sunt de pe magazinul online Emag și acolo veți găsi diferite păreri ale unor persoane care folosesc produsele.

Fără a vă mai răpi din timpul prețios, aici este topul celor mai bune benzi de alergat în 2020:

  1. Banda de alergat electrica Actuell 2000
  2. Banda de alergat cu inclinare automata Energy Fit MT10A
  3. Banda de alergat electrica FitTronic D500, Motor 3.0 CP, greutate suportata 140 kg
  4. Banda alergare Kondition HM-3800
  5. Banda de alergare TECHFIT NOVA 3, Putere maxima 4.5 CP, Bluetooth
  6. Banda alergare Kondition, putere maxima 2.5 CP, viteza mxima 16 km/h
  7. Banda de alergare TECHFIT RUN N1 FASHION, Putere Maxima 4CP, Greutate utilizator: 120KG
  8. Banda de alergat electrica FitTronic L300, intrare usb si boxe
  9. Banda alergare Kondition HM-9100 FIT, Putere motor 4.5CP, pliabila
  10. Banda de alergat electrica cu tableta Android incorporata Energy Fit 900TFT
Sending
User Review
0 (0 votes)

What are your thoughts?