Cel mai bun antivirus în 2020

Cel mai bun antivirus în 2020

Protejați-vă PC-ul, Mac-ul și dispozitivele care au conexiune la internet împotriva amenințărilor cibernetice cu cel mai bun software antivirus

Cel mai bun soft de antivirus vă va proteja atât computerul cât și dispozitivele mobile împotriva virușilor malware, vă va proteja împotriva hackerilor, criminalilor cibernetici și a tuturor amenințărilor online care există. Atât timp cât criminalitatea cibernetică este în continuă creștere, nu a fost nicicând mai important să investim în programe antivirus solide, fiabile și foarte important care sunt actualizate frecvent. Și atenție, nu doar pentru PC-ul dumneavoastră ci pentru toate dispozitivele care au acces la internet.Așadar, care să fie cel mai bun antivirus în 2020?

Pentru acest articol am lucrat cu experți în antiviruși cu o experiență de cel puțin 15 ani în acest domeniu. Mai bine de 5 luni s-au făcut teste cu diferite programe de antiviruși cu eșantioane live de malware, inclusiv viruși, ransomware, rootkit-uri, troieni, spyware și scheme de phishing.


Experții au ajuns la concluzia că cel mai bun antivirus pentru 2019 este Bitdefender Antivirus Plus. Acest antivirus oferă o securitate solidă, recunoscând și oprind eficient orice tip de amenințare, este de asemenea și foarte ușor de folosit.

Aici gasesti cei mai cautati antivirusi in 2020


Dacă crezi că doar un software antivirus nu este îndeajuns pentru cerințele tale și dorești poate ceva mai complex cu mai multe opțiuni, poți căuta pe internet topul celor mai bune hub-uri de securitate (vezi prețuri) pentru dispozitivele tale. Dacă totuși ceea ce cauți este un antivirus bun cu rezultate excepționale și totodată ușor de folosit, te îndrum să citești acest articol în continuare.
Mai jos veți găsi topul celor mai bune programe antivirus în 2020.

Bitdefender Antivirus Plus 2019

  • În ansamblu acesta este cel mai bun antivirus, oferind o protecție premium într-un pachet extrem de ușor de utilizat.

Bitdefender Antivirus plus 2019 este cel mai bun antivirus pe care îl puteți cumpăra la ora actuală.Este fiabil, precis și oferă o protecție excelentă împotriva mai multor tipuri de programe tip malware, inclusiv sisteme de ransomware distructive, troieni, rootkit-uri și scheme de phishing. În testele efectuate de experții noștri antivirusul Bitdefender ne-a împiedicat de mai multe ori să vizităm site-uri web cu potențial de atac asupra calculatorului, detectând eficace orice tip de virus sau malware care ne-ar fi putut pune în pericol dispozitivul.


Odată cu Bitdefender Antivirus Plus 2019 vei avea acces și la un browser securizat care vă va menține operațiunile bancare și comerciale în siguranță, vei avea la dispoziție și un manager de parole care va completa automat datele cardului fără a mai fi nevoit să tastezi manual aceste date sensibile care pot fi furate. În noua versiune 2019 a acestui antivirus aveți în plus și protecția multistrat Ransomware, care este capabil să învețe comportamentul acestor amenințări și are capacitatea de a scana toate dispozitivele conectate prin intermediul aplicației mobile Bitdefender Central. În cele din urmă antivirusul Bitdefender este unul din puținele programe de acest gen care au și opțiune de VPN, acest lucru permițând să lucrați în siguranță online fără ca istoricul dumneavoastră să poată fi înregistrat, găsit sau captat.


Trebuie știut că această variantă este doar pentru dispozitive Windows, însă cu un upgrade la ediția Bitdefender Total Security 2019 va putea oferi protecție pentru până la 5 dispozitive (Windows, MacOS, iOS și Android).


În concluzie Bitdefender Antivirus 2019 este un pachet extrem de impresionant. Este foarte ușor de utilizat, oferă o protecție solidă pentru dispozitivele din casa dumneavoastră și are o serie de caracteristici bonus care justifică prețul acestuia.

CUMPARA ANTIVIRUS

Norton AntiVirus Plus

  • Un software antivirus de mare valoare care sub nicio formă nu îți va încetini calculatorul.

Norton Antivirus este un vânător de primă clasă împotriva malware. A fost introdus pe piață în luna aprilie 2019, produsul înlocuiește Norton Antivirus Basic și vine la pachet cu câteva caracteristici suplimentare foarte utile. Acestea incluzând un bonus de 2GB pentru backup de tip cloud, opțiunea de asistență tehnică completă și administrator de parole. Asta însemnând că dacă din anumite motive Norton Antivirus nu poate elimina să zicem atacuri de tip malware din computerul tău, experții Norton se vor conecta de la distanță și vor rezolva problema.


Norton Antivirus Plus rămâne în mare măsură cam același cu Norton Basic, există un blocker de URL, care vă apără de site-urile rău intenționate și care îți pot infecta calculatorul cu viruși, un administrator de parole pentru a nu mai fi nevoiți să tastați singuri parolele și definiții actualizate ale amenințărilor cu viruși, viruși care vor ajunge imediat în carantină la semnalizarea celei mai mici probleme de către antivirus.


Se pare că au fost raportate unele probleme la extensia Chrome în legătură cu administratorul de parole, deci trebuie avut grijă. Se întâmplă să nu mai funcționeze din senin fără niciun motiv aparent. Din păcate aceasta este singura problemă ce împiedică acest antivirus să ocupe poziția fruntașă. Este foarte ușor de utilizat, are experți în opțiuni de configurare care te vor ajuta și a trecut cu brio toate testele noastre în afară de administratorul de parole din Chrome (care este foarte posibil să se fi rezolvat cu un update).

CUMPARA ANTIVIRUS

Kaspersky Anti-Virus

  • Acesta putem spune că este cel mai bun antivirus pentru începători.

În loc să ofere o protecție completă ca celelalte două antivirusuri de mai sus, Kaspersky se concentrează pe asigurarea unei functionalități antivirus de bază, și oo da, o face extrem de bine.


Pachetul de securitate al Kaspersky este prevăzut cu opțiune de filtrare web pentru a bloca url-urile care pot pune în pericol securitatea calculatorului tău. Un motor ce detectează și elimină cu acuratețe orice amenințare și tehnologie inteligentă care îți poate urmări absolut orice mișcare o faci pe calculator. În testele făcute de experți s-a descoperit că antivirusul Kaspersky este foarte ușor de folosit și este printre cel mai bun software antivirus de blocare a amenințărilor malware și eliminarea lor dintr-un sistem gata infectat. De asemeni dacă verificați acest antivirus Kaspersky pe site-uri gen AV-Comparatives veți vedea că are unul dintre cele mai mari scoruri.


Un bonus pe care noi considerăm că îl are Kaspersky este acela că oferă o protecție împotriva virușilor remarcabilă și prețul este în continuă scădere.Într-adevăr folosind acest antivirus nu veți avea toate avantajele unui software complex cum sunt cele menționate în primele două locuri din topul nostru, cum ar fi administratorul de parole sau instrumente de cumpărături online.


Asta ne face să vă recomandăm Kaspersky mai degrabă a fi un antivirus modest și bineînțeles nu se va ridica la nivelul celorlați antiviruși din top.


cestea fiind spuse dacă îți dorești un antivirus cu o protecție precisă, fiabilă și consecventă, împotriva programelor de tip malware și sunteți gata să renunțați la celelalte opțiuni suplimentare, atunci Kaspersky Antivirus este o alegere excelentă din punctul nostru de vedere. Este foarte ușor de utilizat, cu multe instrucțiuni care vă vor explica modul de lucru al antivirusului, facandu-l opțiunea perfectă pentru utilizatorii începători.

CUMPARA ANTIVIRUS

Webroot SecureAnywhere AntiVirus

  • Programul antivirus care necesită cele mai puține resurse ale calculatorului.

Dacă ești în căutarea unui antivirus care îți va consuma foarte puține resurse atunci Webroot este alegerea perfectă. Bineînțeles că fiecare companie de antiviruși susține că programul lor este cel care va consuma puține resurse, dar Webroot Antivirus este singurul care se ridică la înălțimea cerințelor. Este un program foarte mic și incredibil de rapid.


Instalarea antivirusului durează atenție (shock) doar câteva secunde și fișierele programului au doar 2MB, când vă gândiți că unii antiviruși depășesc și 1 GB spațiu, Webroot câștigă detașat. Nu are update-uri foarte voluminoase pentru semnăturile de viruși. Să nu vă gândiți că dacă acest antivirus are doar 2MB el nu își face treaba ca la carte.Pe lângă protecția de bază, acesta este însoțit și de o monitorizare inteligentă a comportamentului PC-ului tău, are funcție antipishing în timp real, firewall și monitor de conectare la rețea, funcție ransomware și multe alte opțiuni bonus.


Din păcate antivirusul Webroot nu este așa des testat de laboratoarele specializate și asta face dificilă comparația precisă al acestui antivirus cu alți competitori. Dar atunci când este testat scoate un scor foarte bun, să nu mai spunem că specialiștii noștri au spus că este un antivirus cu o protecție solidă și fiabilă.


Compania este atât de sigură pe capacitatea antivirusului lor încât Webroot va înapoia 100% din bani înapoi dacă nu ești mulțumit în termen de 70 de zile (Oferta nu sunt sigur dacă este valabilă și în România).


Dacă vizitați constant website-uri împânzite de viruși atunci Webroot SecureAnywhere antivirus este un produs foarte bun și pe bună dreptate vă spun că merită încercat.

CUMPARA ANTIVIRUS

F-Secure Antivirus SAFE

  • Antivirusul cel mai simplu de folosit

F-Secure Antivirus SAFE este o competiție serioasă pe această nișă.Acest antivirus vine cu opțiuni suplimentare fantastice pentru a vă menține calculatorul în siguranță.Printre cele mai importante opțiuni se remarcă protecția bancară pentru cumpărăturile online, instrumente de siguranță care vă vor proteja întreaga familie (blocare conținut pentru minori) sau blocare fișiere.


Protecția se extinde dincolo de computerul tău deoarece vine cu o funcție ingenioasă, anume un dispozitiv de căutare care vă poate ajuta să găsiți un dispozitiv Android sau iOS pierdut, pe care îl puteți bloca sau să îi ștergeți fișierele de la distanță pentru a vă păstra datele în siguranță.


F-Secure Antivirus SAFE vă oferă o protecție antiviruși premium, a fost testat de majoritatea laboratoarelor mari și a trecut cu brio fiecare test, inclusiv testele AV. Într-adevăr merită subliniat că acest antivirus poate da destul de multe semnale false și în funcție de cum folosiți calculatorul aceste semnale ar putea să vă afecteze sau nu.


Ne place că acest antivirus nu folosește nici el resurse prea multe, ceea ce îl face ideal pentru un calculator mai greoi și vechi. Un alt punct în plus îl reprezintă interfața curată și foarte ușor de utilizat. F-Secure Antivirus SAFE este un antivirus impresionant și își merită locul în topul nostru de astăzi.

CUMPARA ANTIVIRUS

Trend Micro Antivirus+ Security

  • Un antivirus puternic cu o protecție ransomware excelentă.

Trend Micro Antivirus+ Security îți oferă o protecție foarte eficientă.Acest antivirus este foarte bun pentru antispam și este dotat cu un modul eficient de tip”Folder Shield” care va bloca Ransomware.Este deasemenea un antivirus ușor de folosit.


Chiar dacă majoritatea laboratoarelor care au testat acest antivirus au recunoscut că este un antivirus foarte bun, există totuși o inconsecvență a detaliilor.


Un exemplu ar fi AV Comparative care raportează un număr mare de rezultate false în unele teste, în timp ce la alte teste are o acuratețe foarte mare în detectarea virușilor și nu are rezultate false, destul de ciudat nu? O chestiune asupra căreia mulți sunt deacord, este că securitatea Trend Micro Antivirus+ este de top, doar că folosește resurse foarte multe ale calculatorului, din această cauză este recomandat sistemelor mai performante.


Noi nu am observat nicio problemă de performanță și chiar am constatat că nivelurile de protecție sunt similare cu Bitdefender, da da, acel Bitdefender de pe primul loc. Rezultatele false au fost într-adevăr puțin mai ridicate și calculatorul nostru nu a fost încetinit mai mult decât oricare antivirus din acest top.


Din fericire au perioadă de probă de 30 de zile, perioadă în care îți recomandăm să îl încerci, pentru a verifica modul în care programul rulează pe sistemul tău.Dacă nu există probleme notabile, Trend Micro Antivirus+ Security este unul dintre cele mai bune programe software antivirus pe care le puteți alege.

CUMPARA ANTIVIRUS

VIPRE Advanced Security

  • Antivirusul care este ușor de utilizat și neinvaziv

VIPRE Advanced Security este cred cel mai simplu antivirus de instalat și folosit dintre toate care le-am testat. Este extrem de ușor de găsit instrumentele, funcțiile și folderele de care aveți nevoie deoarece sunt marcate cu pictograme și texte mari și clare.


Subfolderele și instrumentele, cum ar fi folderul de carantină și setările de scanare personalizate, se află în folderele principale exact acolo unde vă așteptați să fie, astfel încât nu este greu deloc să navigați prin acest program.


De asemenea, configurarea sistemului VIPRE este unul destul de intuitiv și nu provoacă multă încetinire a activitătii calculatorului în timpul functionării, nici în timpul scanării cu viruși.


Avem informația că laboratoarele de testare nu fac teste foarte dese pentru antivirusul VIPRE, însă am trecut noi la treabă și am testat acest antivirus pe calculatoarele noastre și am fost destul de plăcut surprinși. A blocat 99% din peste 300 de malware pe care i-am folosit pentru acest test.

CUMPARA ANTIVIRUS


În concluzie fiecare antivirus este bun în felul său, depinde doar de cerințele pe care le ai și sistemul unde vrei să ruleze antivirusul.


Îți mulțumim că ai stat alături de noi până la sfârșitul acestui articol, dacă ți-a plăcut te rugăm nu ezita să lași un comentariu și dacă știi pe cineva interesat de acest subiect poți răspândi acest articol.

Sending
User Review
0 (0 votes)

What are your thoughts?